Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 51 ετών ο Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ στους κρίκους Σιλβέστερ Τσολάνι

Τα ουγγρικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι είχε νοσηλευτεί τον Δεκέμβριο λόγω της COVID-19

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 51 ετών ο Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ στους κρίκους Σιλβέστερ Τσολάνι

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν και η σπουδαία γυμνάστρια Νάντια Κομανέτσι εξέφρασαν τη λύπη τους για τον θάνατο του πρωταθλητή των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000 Σιλβέστερ Τσολάνι, ο οποίος πέθανε τη Δευτέρα σε ηλικία 51 ετών.

Τα ουγγρικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι είχε νοσηλευτεί τον Δεκέμβριο λόγω της COVID-19 και είχε περάσει εβδομάδες σε αναπνευστήρα.

«Ο Ολυμπιονίκης αθλητής πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα όχι μόνο ως αθλητής, αλλά και ως εξαιρετικός σύζυγος και πολύ καλός πατέρας», δήλωσε η Ουγγρική Γυμναστική Ομοσπονδία. «Ο Θεός να είναι μαζί σου πρωταθλητή», έγραψε ο Όρμπαν στα ουγγρικά στο Facebook, ενώ η πέντε φορές Ολυμπιονίκης, Κομανέτσι, έγραψε στο Twitter ότι η είδηση ήταν «πολύ θλιβερή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τσολάνι κέρδισε επίσης το χρυσό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2002 και το ασημένιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.