Ν.Τζόκοβιτς: Πότε θα τον ξανά δούμε να παίζει;

Δεν μπορέσαμε να τον θαυμάσουμε στην Αυστραλία αλλά πότε θα ξανά παίξει;

Ν.Τζόκοβιτς: Πότε θα τον ξανά δούμε να παίζει;

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς όχι μόνο δεν κατάφερε να αγωνιστεί στην Αυστραλία, αλλά προκάλεσε και μίνι διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα στη χώρα της Ωκεανίας και τη Σερβία, καθώς ταξίδεψε εκεί χωρίς να έχει κάνει το εμβόλιο κατά του Covid – 19, κάτι που απαγορεύει η κυβέρνηση της Αυστραλίας.

Ο Σέρβος θα επιστρέψει στα κορτ και θα δώσει το «παρών» στο τουρνουά του Dubai Duty Free Tennis Championships, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 14 έως τις 26 Φεβρουαρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Νόλε δεν είχε λάβει μέρος στην περυσινή διοργάνωση, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα (2020) είχε κατακτήσει το τρόπαιο επικρατώντας στον τελικό επί του Στέφανου Τσιτσιπά με 2-0 (6-3, 6-4). Συνολικά έχει πανηγυρίσει πέντε τρόπαια στο Ντουμπάι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.