ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΜΜΑ: H κατάρρευση του Dada 5000 στον αγώνα με τον Kimbo Slice [βίντεο]

ΜΜΑ: H κατάρρευση του Dada 5000 στον αγώνα με τον Kimbo Slice [βίντεο]

Άδοξα έληξε ο αγώνας MMA για τον DADA 5000, ο οποίος αντιμετώπιζε τον θρυλικό Kimbo Slice. O Dada 5000, κατά κόσμον Dhafir Harris, κατέρρευσε στον τρίτο γύρο, όχι από κάποιο χτύπημα αλλά από εξάντληση.

Αρχικά υπήρχε ανησυχία για την υγεία του 38χρονου, πρώην Street-Fighter, καθώς είχε αφυδατωθεί, είχε υπερκόπωση και υψηλά ποσοστά ποτάσιου στο αίμα του, ωστόσο πλέον νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

 

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάρρευσή του προκλήθηκε λόγω της προσπάθειάς του να χάσει πάνω από 15 κιλά, την περίοδο πριν τον αγώνα με τον Kimbo.

Παρά την εξάντλησή του πάλεψε σαν λιοντάρι, ωστόσο δεν άντεξε.  Και οι δύο αθλητές, πάντως έδειχναν κουρασμένοι από τον 2ο γύρο, καθώς η απώλεια κιλών από τις προπονήσεις, είναι σύνηθες φαινόμενο.

Dada και Kimbo, έπαιξαν για πρώτη φορά στο MMA το 2007, ενώ είχαν γίνει γνωστοί από τα βίντεο με τους αγώνες τους στο δρόμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.