Θράσος Γερμανού αθλητή – Έχασε από τον Έλληνα και…! (βίντεο)

Θράσος Γερμανού αθλητή – Έχασε από τον Έλληνα και…! (βίντεο)

Το αθλητικό πνεύμα που πήγε… περίπατο. Πρωταγωνιστής σε μια αμήχανη σκηνή στιγμής έγινε ο Γιάννης Σγουρόπουλος.

Ο αντίπαλός του στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ Under 21, ο Γερμανός Γκέριτ Ένγκεμαν απέδειξε ότι δεν θέλει να χάνει!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά έδειξε οτι ξέρει και να προσβάλει τον αντίπαλό του.

O Γιάννης Σγουρόπουλος κέρδισε στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ, στην κατηγορία κάτω των 21 ετών, τον Γερμανό Γκέριτ Ένγκεμαν με 4-3 σετ και στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης.

Το να μην είναι… χαρούμενος από την ήττα ένας αθλητής, είναι λογικό και τα κατανοητό.

Το να μη δίνει το χέρι του στον αντίπαλό του μετά το τέλος του αγώνα, δεν δείχνει μόνο κακό εγωισμό, δείχνει και έλλειψη αθλητικού πνεύματος…

Μόλις ο αγώνας τελειώνει και ο Γιάννης Σγουρόπουλος κερδίζει το έβδομο σετ και τον τίτλο, ο Έλληνας πρωταθλητής, αφού αγκαλιάζει τον προπονητή του, πηγαίνει να δώσει το χέρι του στον αντίπαλό του.

Μόνο που έμεινε με το… χέρι στον αέρα και την απορία «ζωγραφισμένη» στο πρόσωπό του. Ο Γερμανός αθλητής προσπέρασε επιδεικτικά τον Έλληνα πρωταθλητή, χωρίς να τον συγχαρεί και απομακρύνθηκε επιδεικτικά!

Δείτε το στιγμιότυπο μετά το 16:00 του video:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.