Από την «ανάπτυξη» μέχρι το κραχ, μία Τέρνα δρόμος..

Χ.Παππά: «Είχα πάει στο παρελθόν στο ιατρείο του Η.Θεοδωρόπουλου και ήταν πολύ σκοτεινό»

«Είχα βγάλει κριθαράκι στο μάτι και στην επέμβαση έπαθα ανακοπή και με επανέφεραν με απινιδωτή»

Χ.Παππά: «Είχα πάει στο παρελθόν στο ιατρείο του Η.Θεοδωρόπουλου και ήταν πολύ σκοτεινό»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Η Χριστίνα Παππά με αφορμή τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη σε ιατρείο στο Κολωνάκι, αποκάλυψε πώς πριν από περίπου 15 χρόνια είχε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε ως αποτέλεσμα να χρειαστεί να την επαναφέρουν με απινιδωτή.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε για την εμπειρία της μέσα από βίντεο με αφορμή τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη και όσα έχουν γίνει γνωστά τις τελευταίες ημέρες.

@christinapappa827♬ πρωτότυπος ήχος – christinapappa827

Αναφερόμενη αρχικά στον θάνατο του τραγουδιστή, η Χριστίνα Παππά είπε:

«Λίγο πολύ πιστεύω ότι όλοι μας εξακολουθούμε να είμαστε συγκλονισμένοι με τον άδικο χαμό αυτό του σπουδαίου καλλιτέχνη. Εγώ ακόμη δε μπορώ να το πιστέψω.

Όλοι μας τον αγαπήσαμε με τον τρόπο μας. Πονέσαμε με τα τραγούδια του, κλάψαμε, γελάσαμε, ξενυχτήσαμε. Καλό παράδεισο σε αυτό το παιδί που τόσο μα τόσο άδικα έφυγε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δική της επίσκεψη στο συγκεκριμένο ιατρείο, εξηγώντας ότι είχε πάει δύο φορές, περίπου 15 χρόνια πριν.

«Εγώ θέλω να πω ένα περιστατικό που συνέβη πριν πολλά χρόνια, πριν 15 χρόνια. Είχα επισκεφθεί και το γραφείο αυτού του γιατρού. Είχα πάει δυο επισκέψεις. Ήταν ένα πολύ σκοτεινό ιατρείο, που δεν είναι στον χαρακτήρα μου, δεν μου άρεσε», ανέφερε.

Η Χριστίνα Παππά εξήγησε ότι εκείνη την περίοδο ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Κλαούντιο Γκολντεμπέλα και εργαζόταν στο θέατρο.

Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε αφορούσε το μάτι της και, όπως περιέγραψε, επιδεινωνόταν εξαιτίας του καθημερινού μακιγιάζ για τις παραστάσεις.

«Πριν από 15 χρόνια – μπορεί και παραπάνω – ήμουν παντρεμένη ακόμα με τον Κλαούντιο, δούλευα στο θέατρο και είχα βγάλει ένα κριθαράκι στο μάτι, το οποίο με το καθημερινό μακιγιάζ γινόταν πιο έντονο.

Η μόνη μέρα που μπορούσα να το κάνω ήταν τη Δευτέρα που είχα ρεπό. Ο γιατρός εκείνη τη μέρα ευτυχώς μπορούσε μόνο στην κλινική γιατί την ώρα που ήταν να φύγω, η πίεσή μου κατέβηκε στο 4. Θυμάμαι ότι τους είπα “σβήνω” και με επανέφεραν με απινιδωτή», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια στη συνέχεια συνέδεσε την προσωπική της εμπειρία με τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη και έστειλε μήνυμα προς όσους την παρακολουθούσαν, ζητώντας μεγαλύτερη προσοχή και επιφυλακτικότητα σε θέματα υγείας.

«Ίσως λοιπόν να έφυγε αυτός ο άνθρωπος για να μας υπενθυμίσει πόσα πολλά πράγματα πρέπει να προσέχουμε, πόσο πολύ πρέπει να ψάχνουμε και να είμαστε επιφυλακτικοί. Ο γιατρός εμένα τότε μου είπε ότι ευτυχώς πήγα στην κλινική διότι διαφορετικά θα με χάνανε», κατέληξε η Χριστίνα Παππά.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.