ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ξημερώματα Κυριακής η «μάχη» της M. Σάκκαρη με την Π. Κβίτοβα

Ξημερώματα Κυριακής η «μάχη» της M. Σάκκαρη με την Π. Κβίτοβα

Τα ξημερώματα της Κυριακής και συγκεκριμένα στις 03:00 θα ξεκινήσει ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη, με την Πέτρα Κβίτοβα για τον 4ο γύρο του ΑΟ. Ο αγώνας θα γίνει στο Rod Laver Arena και θα μεταδοθεί από το Eurosport.

Στη “Rod Laver Arena” θα φιλοξενηθεί το ξημέρωμα της Κυριακής η σπουδαία αναμέτρηση του 4ου γύρου του ΑΟ ανάμεσα στη Μαρία Σάκκαρη και την Πέτρα Κβίτοβα.

Το παιχνίδι τους είναι στο δεύτερο στο πρόγραμμα, μετά από διπλό, και θα ξεκινήσει λίγο μετά από τις 03:00 (Eurosport).

Οι δυο αθλήτριες είναι έτοιμες για την μεγάλη μάχη τους που θα τους δώσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Η Μαρία Σάκκαρη είναι για πρώτη φορά στην καριέρα της στους “16” και έχει ανοίξει η όρεξη της για να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί ενώ η Τσέχα θέλει να είναι όπως το 2019 και το 2020 στον τελικό.

Στα μεταξύ τους παιχνίδια το … σκορ είναι 2-1 για την Ελληνίδα τενίστρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.