Μαραθώνιος σε καραντίνα: Γίνεται; – Και όμως… γίνεται! (φώτο)

Μαραθώνιος σε καραντίνα: Γίνεται; – Και όμως… γίνεται! (φώτο)

Ένας 43χρονος Ρώσος αποφάσισε να τρέξει μαραθώνιο, ενώ βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του. Συγκεκριμένα έτρεχε 100 χιλιόμετρα γύρω από το κρεβάτι του

Viral έχει ο Ρώσος υπερ-μαραθωνοδρόμος Ντμίτρι Γιακούχνι, ο οποίος ισχυρίζεται πως λόγω της καραντίνας έτρεξε μέσα στο σπίτι του 100 χιλιόμετρα καλύπτοντας την απόσταση με το να κάνει γύρους γύρω από το κρεβάτι του.

Ο 43χρονος από το Βλαδιβοστόκ από την άνεση του σπιτιού του έκανε κάποια κομμάτια της ιδιότυπης αυτής κούρσας Instagram live, όπου μεταξύ άλλων έτρωγε φρούτα, έπινε νερό και έπαιζε με τα παιδιά του.

«Τον Απρίλιο ήταν να πάρω μέρος στον πιο δύσκολο υπερ-μαραθώνιο, τον Μαραθώνιο Des Sables (MDS), όπου οι δρομείς τρέχουν για επτά ημέρες 250 χιλιόμετρα στην έρημο Σαχάρα. Όμως, ο μαραθώνιος ακυρώθηκε λόγτω της πανδημίας. Έτσι, αποφάσισα να τεστάρω τον εαυτό μου τρέχοντας 100 χιλιόμετρα γύρω από το κρεβάτι μου», είπε ο Γιακούχνι.

https://www.instagram.com/p/B_HxcsBhx_I

Ο Γιακούχνι είπε πως στην αρχή τον κορόιδεψαν για την ιδέα του, όμως μετά τον συνόδευσαν και τα παιδιά του, κάνοντας ένα κομμάτι της κούρσας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπερ-μαραθωνοδρόμος χρειάστηκε 10 ώρες και 19 λεπτά για να καλύψει την απόσταση, χρησιμοποιώντας μια ειδική συσκευή που μετρούσε συνεχώς τα χιλιόμετρα που κάλυπτε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.