ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στέφανος Τσιτσιπάς: Διεκδικεί το εισιτήριο για τον τελικό του Roland Garros κόντρα στον Ν.Τζόκοβιτς

Στέφανος Τσιτσιπάς: Διεκδικεί το εισιτήριο για τον τελικό του Roland Garros κόντρα στον Ν.Τζόκοβιτς

Το εισιτήριο για τον τελικό του Roland Garros διεκδικεί σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον κορυφαίο του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς για τη μία θέση στο ζευγάρι που θα διεκδικήσει τον φετινό τίτλο στο σπουδαίο γαλλικό open.

Η προϊστορία δεν είναι με το μέρος του Τσισιπά, αφού στις πέντε μεταξύ τους αναμετρήσεις, ο Σέρβος μετράει τρεις νίκες, έναντι δύο του Έλληνα τενίστα.

Επιπλέον, πρόκειται για την παρθενική παρουσία του Τσιτσιπά στους «4» του Roland Garros, την ώρα που ο Νόλε προετοιμάζεται για την δέκατη εμφάνισή του.

Πάντως, ο Τζόκοβιτς δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς παραπονέθηκε για πόνους στο λαιμό και στον αριστερό ώμο κατά τη διάρκεια του προημιτελικού με τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως ο αντίπαλός του τον κατηγόρησε για… θέατρο, υποστηρίζοντας πως το ιατρικό τάιμ-άουτ αποτελεί συνήθεια του Νόλε όταν δεν έχει τον έλεγχο ενός παιχνιδιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον πρώτο ημιτελικό θα αγωνιστούν ο πολυνίκης του Παρισίου, Ράφα Ναδάλ με τον… πρωτάρη Ντιέγκο Σφάρτσμαν, στις 15:50, με την εξέλιξή του να κρίνει και την ακριβή έναρξη του παιχνιδιού του Τσιτσιπά, που αναμένεται να είναι γύρω στις 18:00. Η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από το ΕΡΤ Sports.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.