ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε πτώση ο Σ.Τσιτσιπάς – «Έπεσε» στο Νο7 μετά από σχεδόν έναν χρόνο

Σε πτώση ο Σ.Τσιτσιπάς – «Έπεσε» στο Νο7 μετά από σχεδόν έναν χρόνο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και αναμένεται από την Δευτέρα να βρεθεί στο Νο7 για πρώτη φορά μετά τις 28 Οκτωβρίου 2019.

O Στέφανος αποκλείστηκε στον 2ο γύρο στο Paris Masters από τον Ούγκο Ουμπέρ, είδε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ να φτάνει στα προημιτελικά και επιπλέον του αφαιρέθηκαν και 1300 βαθμοί από το ATP Finals που είχε κατακτήσει το 2019.

Έτσι θα έχει πτώση μιας θέσης την επόμενη εβδομάδα.

Η παρουσία του Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που θα κλείσει για 3η σερί χρονιά στο top-10, έχει συνολικά στην καριέρα του 4 εβδομάδες στο top-5 και 66 εβδομάδες στο top-10.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στo top-20 είναι για 95 εβδομάδες και 110 στο top-50. Ο Έλληνας τενίστας θα παίξει στο ATP Finals από τις 15 έως τις 22 Νοεμβρίου και θα μπορεί να διεκδικήσει έως και 1500 βαθμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.