ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αποκάλυψη από το Ν.Κύργιο: «Μοναχικό άθλημα το τένις – Πέρασα κατάθλιψη»

Αποκάλυψη από το Ν.Κύργιο: «Μοναχικό άθλημα το τένις – Πέρασα κατάθλιψη»

Σε μία μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε ο ομογενής τενίστας Νικ Κύργιος, καθώς αποκάλυψε ότι στο παρελθόν ταλαιπωρήθηκε από την κατάθλιψη.

Ο 25χρονος έκανε γνωστό πως τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε κατάθλιψη που προκαλείται από τον εξουθενωτικό ρυθμό του ATP Tour.

«Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι καταλαβαίνουν πόσο μοναχικό μπορεί να είναι ένα άθλημα, όπως το τένις. Είσαι μόνος στο γήπεδο. Δεν μπορείς πραγματικά να μιλήσεις σε κανέναν. Πρέπει να βρεις τη λύση μόνος σου. Θυμάμαι ότι ξύπνησα στην Σαγκάη πριν από ένα χρόνο. Ηταν 4 το απόγευμα και ήμουν ακόμα στο κρεβάτι με τις κουρτίνες κλειστές. Δεν ήθελα να δω το φως της ημέρας», διηγείται ο Κύργιος, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 45 της παγκόσμιας κατάταξης και συνεχίζει:

«Στο παρελθόν, έπασχα από σοβαρή κατάθλιψη. Ένιωθα ότι κανείς δεν ήθελε να με ξέρει ως άτομο, ότι με έβλεπαν ως τενίστα και μόνο για να χρησιμοποιούν. Δεν ένιωθα ικανός να εμπιστευτώ κανέναν. Ηταν ένα μοναχικό και σκοτεινό μέρος. Πολλοί άνθρωποι μου άσκησαν πίεση, ενώ άσκησα κι εγώ, μεγάλη πίεση στον εαυτό μου. Έχασα όλη τη χαρά στο παιχνίδι και έχανα τον έλεγχο. Είχα κατάθλιψη και δεν αντιδρούσα, εξ΄ αιτίας αυτού, που νόμιζα ότι έπρεπε να είμαι» είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Sunday Telegraph».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, ο 25χρονος τενίστας τονίζει πως σήμερα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα για τον ίδιο, ο οποίος έλαβε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει χρήματα για τα θύματα των θανατηφόρων πυρκαγιών που έπληξαν το περασμένο καλοκαίρι στην Αυστραλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.