ATP Ντόχα: Ήττα με κατεβασμένα τα χέρια για την Μαρία Σάκκαρη

ATP Ντόχα: Ήττα με κατεβασμένα τα χέρια για την Μαρία Σάκκαρη

Εκτός συνέχειας του ATP στη Ντόχα έμεινε η Μαρία Σάκκαρη μετά την ήττα με 2-0 σετ από την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να σταθεί επάξια απέναντι στην Ισπανίδα αντίπαλό της, η οποία επιβλήθηκε με 2-0 σετ, κατακτώντας το πρώτο με 6-3 και το δεύτερο με 6-1.

Η Σάκκαρη δεν είχε συγκέντρωση, υπέπεσε σε πολλά και αβίαστα λάθη, το σερβίς της δεν «πήγε» σήμερα, κι αυτό δεν ήταν δυνατόν να το αφήσει ανεκμετάλλευτο μια αθλήτρια της κλάσης της Μουγκουρούθα, την οποία πάντως η Ελληνίδα είχε νικήσει πρόσφατα (2-0), συγκεκριμένα στις 10 Ιανουαρίου 2021 και στη φάση των «16» στο Άμπου Ντάμπι.

Ουσιαστικά, η Σάκκαρη πάλεψε μόνο στο πρώτο σετ, όταν κι επέστρεψε από το break που δέχτηκε στην αρχή, όμως τα μεγάλα προβλήματα στο σερβίς της είχαν ως συνέπεια να δεχθεί άλλα δύο breaks από την Ισπανίδα και να γίνει το 0-1, με 6-3 games για τη Μουγκουρούθα.

Στη συνέχεια, μόνο το πρώην νούμερο 1 του κόσμου υπήρχε στο γήπεδο, απέναντι σε μια απογοητευμένη αντίπαλο, η οποία στρέφει πια την προσοχή της στο τουρνουά του Ντουμπάι, την ερχόμενη εβδομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις άλλες αναμετρήσεις της ημέρας, η Πέτρα Κβίτοβα απέκλεισε με 2-1 (6-3, 3-6, 6-2) την Ανέτ Κονταβέιτ, η Τζέσικα Πέγκουλα την Καρολίνα Πλίσκοβα με 2-0 (6-3, 6-1) και η Βικτόρια Αζαρένκα την Ελίνα Σβιτολίνα επίσης με 2-0 (6-2, 6-4).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.