ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο μεγάλος Νόβακ Τζόκοβιτς θα είναι ο αντίπαλος του Σ.Τσιτσιπά στον τελικό του Ρολάν Γκαρός: Νίκησε 3-1 σετ τον Ναδάλ

Ο μεγάλος Νόβακ Τζόκοβιτς θα είναι ο αντίπαλος του Σ.Τσιτσιπά στον τελικό του Ρολάν Γκαρός: Νίκησε 3-1 σετ τον Ναδάλ

Παίζοντας εξαιρετικό τένις σε έναν συγκλονιστικό αγώνα 4,2 ωρών και παρότι βρέθηκε να χάνει 5-0 στο πρώτο σετ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν ο μεγάλος νικητής στον δεύτερο ημιτελικό του Roland Garros, επικρατώντας 3-1 σετ του κατόχου 13 γαλλικών Οπεν, Ράφα Ναδάλ.

Ο «Νόλε» θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο μεγάλο τελικό της Κυριακής (13/06, 16:00), όπου είναι το φαβορί για την κατάκτηση του 19ου major τίτλου του (πλησιάζοντας σε απόσταση… αναπνοής τους Ναδάλ και Φέντερερ).

Ο Έλληνας πρωταθλητής, θα επιδιώξει να κάνει την υπέρβαση και να φύγει από το Παρίσι με το «παρθενικό» τρόπαιο Grand Slam στην καριέρα του, αν και όλες τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν φαβορί τον Τζόκοβιτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα, μετά από ένα συγκλονιστικό ημιτελικό με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-2 σετ του 24χρονου Γερμανού κι έγινε ο πρώτος τενίστας από την Ελλάδα που θα δώσει το «παρών» σε τελικό Grand Slam. Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 2-0, ο Ζβέρεφ «απάντησε» και ισοφάρισε, αλλά στο πέμπτο σετ ήταν συγκλονιστικός (6-3, 6-3, 4-6, 4-6, 6-3) και πήρε τη νίκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.