
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών σήμερα Πέμπτη (23/4) τόνισε πώς «θα είναι κανονικά στα ψηφοδέλτια οι βουλευτές της ΝΔ για τους οποίους αποφασίστηκε η άρση ασυλίας».
«Όσοι είδαν τις χθεσινές ομιλίες των βουλευτών της ΝΔ και αν της δει κάποιος με προσοχή, θα δει ότι εξέπεμπαν αξιοπρέπεια, σοβαρότητα και σεβασμό.
Άνθρωποι ενώ υπερασπίζονται την αθωότητά τους θέλουν να κριθούν από τη δικαιοσύνη για να μη μείνει καμία σκιά επάνω τους», ανέφερε.
Ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε ότι όσοι παρακολούθησαν τις σχετικές τοποθετήσεις στη Βουλή «θα διαπίστωσαν ότι εξέπεμπαν αξιοπρέπεια, σοβαρότητα και σεβασμό», σημειώνοντας πως η στάση τους αποτελεί «την καλύτερη απάντηση στην τοξικότητα του πολιτικού συστήματος».
Ξεκαθάρισε, παράλληλα, ότι δεν τίθεται κανένα θέμα αποκλεισμού τους από τις εκλογικές λίστες, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, θα είναι κανονικά στα ψηφοδέλτια».
«Ο Α.Σκέρτσος δεν στοχοποίησε τους βουλευτές»
«Ουδέποτε ο κ. Σκέρτσος στοχοποίησε τους βουλευτές. Ούτε τέτοιο σκοπό είχε ούτε το έκανε. Δεν είναι το πρόβλημα της ευρύτερης συζήτησης για τα ρουσφέτια κάτι που έχει να κάνει με τους βουλευτές.
Δεν φταίει ούτε βουλευτής ούτε πολίτης που βρίσκει κενά στη δημόσια διοίκηση και ψάχνει να βρει το δίκιο του.
Φταίει το κράτος για τα χρόνια που χάθηκαν και δεν έγιναν μεγάλες αλλαγές. Στον ΟΠΕΚΕΠΕ αργήσαμε αλλά τον πήγαμε στην ΑΑΔΕ. Δεν μπορείς να πάρεις έναν βουλευτή να πάρεις παραπάνω αγροτική επιδότηση πια.
Πράγματι, μόνο οι άνθρωποι που ζητούν τον σταυρό μπορούν να καταλάβουν την αξία αυτής της διαδικασίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε διαχωρισμούς σε εξωκοινοβουλευτικούς και εσωκοινοβουλευτικούς», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.