Σ,Τσιτσιπάς: «Μακάρι να πετύχω τα μισά από ό,τι ο Ν.Τζόκοβιτς»

Σ,Τσιτσιπάς: «Μακάρι να πετύχω τα μισά από ό,τι ο Ν.Τζόκοβιτς»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε να μιλήσει κατά την απονομή των βραβείων του Roland Garros.

Αφού ξέσπασε σε κλάματα μετά το τέλος του αγώνα, ο Ελληνας πρωταθλητής στάθηκε στο κορτ του Παρισίου όντας πολύ συγκινημένος προσπαθώντας να μιλήσει για την εκπληκτική εβδομάδα που πέρασε στη Γαλλία.

Μετά την σχετική αμηχανία του, ο νεαρός άσος δήλωσε: «Πρώτη φορά έπαιξα σε έναν τέτοιο τελικό και είμαι πολύ χαρούμενος με τη διαδρομή μου μέχρι σήμερα. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μας έχει δείξει πόσο μεγάλος πρωταθλητής είναι και πρέπει να τονίσω πως εμπνέομαι από εκείνον. Θα ήμουν ευγνώμον να πετύχω έστω τα μισά από όσα έχει πετύχει εκείνος.

Δεν είναι μόνο ο Νόβακ, αλλά και η ομάδα του που τον έχουν βοηθήσει να φτάσει ως εκεί. Ηταν μια μεγάλη εβδομάδα εδώ, στο Παρίσι και ένιωσα πολύ ωραία συναισθήματα με τον κόσμο και την ομάδα στο πλάι μου. Με βοήθησαν να πετύχω του στόχους και τα όνειρά μου. Ηταν δύο υπέροχες εβδομάδες για εμένα και ελπίζω να επιστρέψω και να τα πάω καλά και πάλι την επόμενη σεζόν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.