ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Qatar Open η Μαρία Σάκκαρη (1-2)

Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε μεγάλη «μάχη» με την Τζέσικα Πεγκούλα αλλά ηττήθηκε με 2-1 σετ και αποκλείστηκε

Αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Qatar Open η Μαρία Σάκκαρη (1-2)

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν εμφανώς κουρασμένη στον ημιτελικό του Qatar Open, αλλά “πάλεψε” μέχρι τέλους κόντρα σε μία εξαιρετική τενίστρια, όπως Τζέσικα Πεγκούλα, για να γνωρίσει την ήττα με 2-1 σετ (6-2, 4-6, 6-1) και να χάσει μία ακόμη ευκαιρία να βρεθεί σε τελικό της WTA.

Η Σάκκαρη βρέθηκε να “κυνηγάει” από νωρίς και στα δύο σετ, με γρήγορα μπρέικ της Πεγκούλα, αλλά έκανε μία φοβερή προσπάθεια στο δεύτερο σετ και με τρία δικά της μπρέικ, έστειλε το ματς σε τρίτο σετ.

Εκεί βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκορ, έκανε ένα δικό της μπρέικ και έφθασε μία… ανάσα από ένα δεύτερο, αλλά τελικά “κατέρρευσε” στο φινάλε, απέναντι στην Αμερικανίδα, Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Όπως και στο Λιντζ λοιπόν, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια αποκλείστηκε στα ημιτελικά και στη Ντόχα του Κατάρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.