ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ασημένιο μετάλλιο στα 25μ. πιστόλι στο παγκόσμιο Κύπελλο στο Κάιρο για την Άννα Κορακάκη

Δεν σταματάει να κατακτά μετάλλια

Ασημένιο μετάλλιο στα 25μ. πιστόλι στο παγκόσμιο Κύπελλο στο Κάιρο για την Άννα Κορακάκη

Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε και δεύτερο μετάλλιο στο παγκόσμιο Κύπελλο στο Κάιρο.

Μετά το χρυσό μετάλλιο στα 10μ. αεροβόλο η χρυσή Ολυμπιονίκης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 25μ., ολοκληρώνοντας με απόλυτη επιτυχία την παρουσία της.

Η Κορακάκη έχασε το χρυσό μετάλλιο στο τελευταίο σετ βολών. Η Ντορίν Βένεκαμπ έμεινε με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια για τις τελευταίες πέντε βολές, με την Γερμανίδα να κάνει το απόλυτο και με σκορ 39 να κερδίζει την Κορακάκη που είχε δύο άστοχες βολές και έκανε σκορ 37.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Βερόνικα Μαγιόρ (33) από την Ουγγαρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.