ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επικό βίντεο με τον Πάτρικ Ογκουνσότο: «Έφαγε τη σκόνη» μιας γιαγιάς – «Πώτς γκένεν αυτό»

Το ευφάνταστο σποτάκι που έφτιαξαν οι διοργανωτές του Ημιμαραθωνίου Κρήτης

Επικό βίντεο με τον Πάτρικ Ογκουνσότο: «Έφαγε τη σκόνη» μιας γιαγιάς – «Πώτς γκένεν αυτό»

Ένα σποτάκι όλο έμπνευση έφτιαξαν οι διοργανωτές του Ημιμαραθωνίου Κρήτης με πρωταγωνιστές τις γιαγιάδες Ελένη και Αγγέλα αλλά και τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή Πατρικ Ογκουνσότο που εκτός από τα γκολ του στα ελληνικά γήπεδα έχει αφήσει και τις ατάκες του.

Σε μια μεταφορά του μύθου του Αισώπου «Ο λαγός και η χελώνα», ο Ογκουνσότο παραβγαίνει στο τρέξιμο με μια γιαγιά, η οποία είχε όνειρο να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου αλλά δεν τα κατάφερε.

Σίγουρος ο Πάτρικ ότι θα νικήσει τον αγώνα, στη μέση της διαδρομής, αράζει να πιει μερικές ρακές. Ε και τότε η γιαγιά τον προσπερνάει.

Φτάνοντας τελικά στην γραμμή τερματισμού βλέπει τη γιαγιά να έχει ήδη τερματίσει αναφέροντας την ατάκα – θρύλο «Πώτς γκένεν άτο»

«Τελικά ποιος είναι ο νικητής σε ένα αγώνα; Αυτός που βγαίνει πρώτος ή αυτός που στάθηκε στη γραμμή της εκκίνησης; Για εμάς όσοι είναι στην εκκίνηση είναι όλοι νικητές!» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές.

Με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Την πρώτη του Οκτώβρη η καρδιά του αθλητισμού θα χτυπάει στην καρδιά της Κρήτης!

Αθλητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας και από 40 χώρες θα ανταμώσουν στις γειτονιές του Αρκαλοχωρίου, του Χουμερίου, του Γαλατά, της Βόνης και του Θραψανού όχι απλά για να τρέξουν αλλά για να συμμετέχουν σε ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός, να γευτούν την γνήσια Κρητική φιλοξενία και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Αν θέλεις κι εσύ να είσαι μέρος αυτής της γιορτής δήλωσε συμμετοχή και έλα στην καρδιά του νησιού μας, στην ενδοχώρα της Κρήτης, εκεί που η φιλοξενία βάζει τα καλά της…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης διοργανώνεται από τον Αθλητικό Σύλλογο Υγείας ΑΘΛΗ.Σ.Υ Αρκαλοχωρίου και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.