ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Πομάσκι για Μ.Τεντόγλου: «Ήταν σίγουρος και δεν θα έφευγε από τον αγώνα αν δεν έκανε το ρεκόρ»

«Δεν έχει άχτι μέσα του, δεν είναι του στιλ του να αντιδρά. Έχει μια ξερή επαγγελματική συμπεριφορά»

Γ.Πομάσκι για Μ.Τεντόγλου: «Ήταν σίγουρος και δεν θα έφευγε από τον αγώνα αν δεν έκανε το ρεκόρ»

«Ήταν σίγουρος και δεν θα έφευγε από τον αγώνα» αν δεν έκανε το νέο ρεκόρ, δήλωσε ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι, αναφερόμενος στο νέο μεγάλο του άλμα στα 8.41μ.

Ο Τεντόγλου έδωσε την καλύτερη απάντηση στην ακύρωση του προηγούμενου του ρεκόρ του 8.40μ. για παράτυπα παπούτσια από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου, σπάζοντας την επίδοσή του αυτή στο τουρνουά του Λιεβέν, «πετώντας» αυτή τη φορά στα 8.41μ, για να σημειώσει και πάλι την καλύτερη επίδοση στον κόσμο για φέτος.

«Ήταν σίγουρος και δεν θα έφευγε από τον αγώνα αν δεν το έκανε. Αν νιώθεις αδικημένος, δεν σου φεύγει εύκολα» είπε ο Πομάσκι στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3.

Παράλληλα, σημείωσε ότι ο Μίλτος δεν είχε κάποιο ξέσπασμα στην αντίδρασή του μετά το ρεκόρ καθώς «δεν λέει τίποτα σε τέτοιες περιπτώσεις, απλώς το κάνει. Δεν έχει άχτι μέσα του, δεν είναι του στιλ του να αντιδρά. Έχει μια ξερή επαγγελματική συμπεριφορά».

Σε ότι αφορά την απόφαση ακύρωσης του ρεκόρ από την παγκόσμια ομοσπονδία, ο κ. Πομάσκι τόνισε:

«Είναι νόμοι και πρέπει να τους διατηρούμε. Απλώς το χρώμα των παπουτσιών άλλαξε σε σχέση με αυτά που φορούσε πριν. Είναι καλύτερο παπούτσι το καινούριο, πιο βολικό. Αλλά δεν έχει πρόβλημα ο Μίλτος. Όλα τα καλά αποτελέσματα τα έχει κάνει με τα παλιά παπούτσια.

Τα καινούργια παπούτσια δεν είναι στη λίστα, απλώς δεν έχει μπει ακόμα. Η μόνη διαφορά είναι το χρώμα, τίποτα άλλο. Εγώ λέω ότι σε 2 βδομάδες θα έχουν μπει και αυτά στη λίστα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.