ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γιόνας Βίνγκεγκραντ: Από το ψαράδικο στην πρώτη θέση του Ποδηλατικού Γύρου Γαλλίας (φώτο)

Ο 25χρονος με υπομονή έφτασε στη νίκη και έκανε το όνειρο του πραγματικότητα

Γιόνας Βίνγκεγκραντ: Από το ψαράδικο στην πρώτη θέση του Ποδηλατικού Γύρου Γαλλίας (φώτο)

Ο Γιόνας Βίνγκεγκραντ που κέρδισε για πρώτη φορά τον Ποδηλατικό Γύρο Γαλλίας πριν από λίγα χρόνια δούλευε σε ψαράδικο για να μπορέσει να συνεχίσει στο άθλημα που αγαπάει.

Την Κυριακή στο Παρίσι ο Γιόνας Βίνγκεγκραντ για πρώτη φορά στην καριέρα του κέρδισε τον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας.

Ο 25χρονος Δανός ποδηλάτης που είναι σπεσιαλίστας στις αναβάσεις έγραψε ιστορία στον σπουδαιότερο αγώνα ποδηλασίας στον πλανήτη και άφησε νωρίς πίσω του τον Ταντέι Πογκατσάρ που ήταν ο κάτοχος του τίτλου.

Ο Γιόνας με υπομονή έφτασε στη νίκη και έκανε το όνειρο του πραγματικότητα. Ένα όνειρο που για να συνεχίσει να το κυνηγάει δούλεψε σε ψαράδικο.

Ναι, ο μεγάλος νικητής του Ποδηλατικού Γύρου της Γαλλίας δούλεψε το 2016 και έπειτα σε ψαράδικο αφού είχε έναν τραυματισμό και έπρεπε να βγάλει τα προς το ζην.

Το ίδιο συνέχισε να κάνει και αργότερα. Όπως είχε πει σε συνέντευξη του κατέβαινε στις 4 το πρωί στο λιμάνι για να πάρει τα ψάρια και δούλευε έξι και επτά ώρες.

Τελείωσε το σχολείο το 2016 και δούλεψε δύο περιόδους στα ψάρια σε διάφορα πόστα. Έμεινε στη δουλειά έως το 2019.

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο αλλά εγκατέλειψε γρήγορα αφού δεν είχε πλέον ενδιαφέρον για εκείνον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.