ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Handball Premier: Ο Ολυμπιακός «λύγισε» την ΑΕΚ και έστειλε τη σειρά σε πέμπτο και τελευταίο τελικό (27-25)

Κυρίαρχοι οι Πειραιώτες στο ματς με την Ένωση

Handball Premier: Ο Ολυμπιακός «λύγισε» την ΑΕΚ και έστειλε τη σειρά σε πέμπτο και τελευταίο τελικό (27-25)

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε 2-2 στη σειρά των τελικών της Handball Premier, καθώς επικράτησε της ΑΕΚ με 27-25 και πλέον όλα θα κριθούν στον πέμπτο και τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (31/5) στην έδρα της Ένωσης στο ΟΑΚΑ, Γ. Κασιμάτης.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο στα πρώτα λεπτά. Ο Ολυμπιακός όμως, εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Μάτσκεβιτς και με πέναλτι ο Παπαδόπουλος έδωσε ξανά προβάδισμα στους ερυθρολεύκους, μετά την ισοφάριση της ΑΕΚ σε 3-3.

Ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος σε ολόκληρο το πρώτο μέρος και δεν επέτρεψε στην Ένωση να πάρει το προβάδισμα. Οι ερυθρόλευκοι με όπλο την άμυνά τους και χτυπώντας στον αιφνιδιασμό προηγήθηκαν για πρώτη φορά στο 12′ με τρία γκολ διαφορά, κάνοντας το 7-4.

Η ΑΕΚ έφερε σε ισορροπία το ματς (11-11) στο 21′, αλλά δύο λεπτά μετά μία ακόμα αποβολή τής στοίχισε, με τον Ολυμπιακό να προηγείται εκ νέου και να κλείνει το πρώτο μέρος με 16-12.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός προηγήθηκε για πρώτη φορά στο 44′ με πέντε γκολ, με τέσσερα γκολ σερί η ΑΕΚ απείλησε ασφυκτικά τους Πειραιώτες κάνοντας το 24-23.

Στο τελευταίο λεπτό το ματς πήρε φωτιά, με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη με 27-25.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.