ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Indian Wells: Την πρόκριση στους «16» θα προσπαθήσουν να κλείσουν Σ.Τσιτσιπάς και Μ.Σάκκαρη

Με Μπρούκσμπι ο Τσιτσιπάς

Indian Wells: Την πρόκριση στους «16» θα προσπαθήσουν να κλείσουν Σ.Τσιτσιπάς και Μ.Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα προσπαθήσουν απόψε να κλείσουν θέση στον τέταρτο γύρο του Indian Wells.

Στις 20:00 (Novasports 6) η Σάκκαρη έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στην κάτοχο δύο Grand Slam τίτλων Πέτρα Κβίτοβα, που βρίσκεται πλέον στο Νο 31 του κόσμου. Έχουν αναμετρηθεί άλλες έξι φορές στην καριέρα τους και έχουν από τρεις νίκες, όμως η Σάκκαρη είχε επικρατήσει στην τελευταία τους αναμέτρηση πέρυσι στο US Open. Η νικήτρια του αγώνα θα παίξει στη φάση των «16» με Ελίζ Μέρτενς ή Ντάρια Σαβίλ.

Να σημειωθεί ότι η Μαρία Σάκκαρη λίγες ώρες μετά το μονό (περίπου στις 01:30-02:00) θα αγωνιστεί και στο διπλό με παρτενέρ την Άιλα Τομλιάνοβιτς, κόντρα στις Κόκο Γκοφ/Κέιτι Μακνάλι.

Με Μπρούκσμπι ο Τσιτσιπάς

Στις 3 ξημερώματα Τρίτης (Cosmote Sport 6) αγωνίζεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Τζένσον Μπρούκσμπι, που έχει σκαρφαλώσει στο Νο 42 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο νικητής θα παίξει με έναν εκ τω περσινών φιναλίστ, δηλαδή με Κάμερον Νόρι ή Νικολόζ Μπασιλασβίλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τσιτσιπάς συνεχίζει και την πορεία του στο διπλό, καθώς με παρτενέρ τον Ισπανό Φελιθιάνο Λόπεθ προκρίθηκαν με άνεση στα προημιτελικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.