ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ιταλία: «Πρωτιά» για την Μαρία Βυμπρανιέτσοβα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα θαλάσσιου σκι

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε στην πρώτη θέση στο αγώνισμα του άλματος Γυναικών, με επίδοση 50,90 μέτρα

Ιταλία: «Πρωτιά» για την Μαρία Βυμπρανιέτσοβα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα θαλάσσιου σκι

Η Ελλάδα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών Θαλασσίου Σκι, που διεξήχθη στην Ιταλία.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Μαρία Βυμπρανιέτσοβα, που ανήκει στον Όμιλο Θαλασσίου Σκι «Η Λίμνη Καϊάφα Ζαχάρως», τερμάτισε στην πρώτη θέση στο αγώνισμα του άλματος Γυναικών, με επίδοση 50,90 μέτρα και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Υπενθυμίζεται πως η αθλήτρια πριν δύο χρόνια είχε καταρρίψει το Παγκόσμιο Ρεκόρ και στέφθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια κερδίζοντας το χρυσό στο αγώνισμα του άλματος Γυναικών, με επίδοση 48,20μ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα +35 ετών, που διεξήχθη στη Γαλλία, στις 12 – 18/9/2022.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκινημένη αμέσως μετά την απονομή η Μαρία Βυμπρανιέτσοβα δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που κατάφερε να κερδίσω για 2η φορά στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών. Ήταν δύσκολη αυτή η χρονιά. Είχα προπονηθεί πάρα πολύ καλά και αισθανόμουν πανέτοιμη και στο σλάλομ και στο άλμα. Δυστυχώς στο σλάλομ δεν τα κατάφερα γιατί έπαθα κράμπα όταν ξεκίνησα, οπότε ήταν δύσκολο να συνεχίσω. Στο άλμα όμως τα κατάφερα. Είναι ιδιαίτερη χαρά που κατέκτησα το χρυσό για 2η συνεχόμενη φορά. Ευχαριστώ όσους με υποστήριξαν φέτος. Ελπίζω να πάω και στους Παγκόσμιους στην Φλόριντα των ΗΠΑ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.