ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.ΜακΓκρέγκορ: Καταγγελία ότι βίασε γυναίκα κατά τη διάρκεια 4ου του τελικού του NBA

Ο παλαιστής φέρεται να ακινητοποίησε τη γυναίκα και την φίλησε με επιθετικό τρόπο

Κ.ΜακΓκρέγκορ: Καταγγελία ότι βίασε γυναίκα κατά τη διάρκεια 4ου του τελικού του NBA

Για βιασμό κατά τη διάρκεια του τέταρτου τελικού του NBA στο Μαϊάμι κατηγορείται ο παλαίμαχος σταρ του UFC, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ έστειλε τη μασκότ των Χιτ στο νοσοκομείο με ένα χτύπημα του, ενώ για το ίδιο βράδυ κατηγορείται πως βίασε γυναίκα, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα των Χιτ με τους Νάγκετς.

Σύμφωνα με το TMZ Sports, ο παλαίμαχος αθλητής του UFC συνάντησε την γυναίκα σε ανδρικές τουαλέτες του γηπέδου.

Το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται επιστολή της δικηγόρου Άριελ Μίτσελ, ο ΜακΓκρέγκορ ακινητοποίησε τη γυναίκα και την φίλησε με επιθετικό τρόπο, ενώ στη συνέχεια προχώρησε σε ακραίες πράξεις.

Η γυναίκα χτύπησε τον ΜακΓκρέγκορ και κατάφερε να ξεφύγει, ωστόσο ξέχασε πίσω το πορτοφόλι της, το οποίο οι άνδρες ασφαλείας του ΜακΓκρέγκορ δεν της έδιναν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο παλαίμαχος αθλητής του UFC αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο τα μπλεξίματα με τον νόμο μόλις άρχισαν για τον ΜακΓκρέγκορ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.