ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Ντουπλάντις: Έσπασε ξανά το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ – «Πέταξε στα 6,24 μέτρα

Ξεπέρασε τον εαυτό του ο νυν παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού στίβου

Μ.Ντουπλάντις: Έσπασε ξανά το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ – «Πέταξε στα 6,24 μέτρα

Το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ «έσπασε» ο Άρμαντ (Μόντο) Ντουπλάντις περνώντας πάνω από τα 6.24μ. στο άλμα επί κοντώ, στο πρώτο Diamond League για το 2024.

Ο Σουηδο-Αμερικανός «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο κατείχε έως σήμερα το παγκόσμιο ρεκόρ με 6.23 από το Diamond League του Γιουτζίν, επίδοση που έπιασε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Σήμερα, Σάββατο (20/4) στην πόλη Σιάμεν της Κίνας, ο Μόντο Ντουπλάντις, στο τρίτο αγώνισμα της ημέρας, ξεπέρασε… τον εαυτό του για να βελτιώσει κατά ένα εκατοστό το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ, με την πρώτη προσπάθεια, στην πρώτη εμφάνισή του σε διοργάνωση ανοιχτού στίβου για φέτος.

«Ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκα στην Κίνα και χαίρομαι που πέτυχα κάτι ξεχωριστό», δήλωσε ο Ντουπλάντις μετά τη νέα επιτυχία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ντουπλάντις είναι και ο νυν παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού στίβου, αφού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο πριν από περίπου έναν μήνα στη Γλασκώβη, με Εμμανουήλ Καραλή να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.