ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Μ.Τεντόγλου: «Χρυσός» στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στη Σμύρνη

Για τον ίδιο ο αγώνας είναι περισσότερο στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Μ.Τεντόγλου: «Χρυσός» στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στη Σμύρνη

O Μίλτος Τεντόγλου έκανε… ποδαρικό με χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στη Σμύρνη.

Ο κορυφαίος άλτης στο μήκος, με επίδοση 8,17μ. κατέκτησε την πρώτη θέση. Για τον ίδιο ο αγώνας είναι περισσότερο στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η επίδοση αυτή ήρθε στο πρώτο του άλμα. Το ρεκόρ αγώνων είναι το 8,18μ. που κρατά ακόμη ο Κώστας Κουκοδήμος. Ο Τεντόγλου είχε άλμα και στα 8,16μ. Δεύτερος ο Βούλγαρος, Μπόζινταρ Σαραμπογιούκοφ με 8,12μ.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και η Ελένη Πόλακ στο άλμα επί κοντώ με 4,60μ. Δεύτερη βγήκε η Αριάδνη Αδαμοπούλου με 4,40μ., οπότε η Ελλάδα έκανε το «1-2» στο αγώνισμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Δήμητρα Γναφάκη πήρε το ασημένιο μετάλλιο στα 400μ. εμπόδια με χρόνο 57.50, έναντι 57.39 της Αυστριακής Λένα Πρέσλερ, που ήταν η νικήτρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.