ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μ.Τόμιτς: Άγρια επίθεση δέχτηκε ο πρωταθλητής του τένις – Εξαγριωμένοι άνδρες τον χτυπούν και τον βρίζουν (βίντεο)

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη έξω από ένα τατουατζίδικο

Μ.Τόμιτς: Άγρια επίθεση δέχτηκε ο πρωταθλητής του τένις – Εξαγριωμένοι άνδρες τον χτυπούν και τον βρίζουν (βίντεο)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο στο οποίο δύο εξαγριωμένοι άνδρας ξυλοκοπούν τον Αυστραλό πρωταθλητή του Τένις, Μπέρναρντ Τόμιτς.

Στο κλιπ των 16 δευτερολέπτων, ο 30χρονος Τόμιτς προσπαθεί απεγνωσμένα να προστατεύσει το πρόσωπό του με τα χέρια του, καθώς στέκονται από πάνω του και του καταφέρνουν μια σειρά από χτυπήματα.

Ο αστέρας του τένις, ο οποίος κάποτε είχε φτάσει στο Νο 17 της παγκόσμιας κατάταξης, φαίνεται να έχει στριμωχτεί και στη συνέχεια του επιτίθενται οι άνδρες, των οποίων η ταυτότητα παραμένει άγνωστη.

Στο βίντεο, ο ένας άνδρας ακούγεται να λέει στον τενίστα: «Σήκω σκύλε», πριν προσπαθήσει ανεπιτυχώς να τραβήξει τον αστέρα του τένις στα πόδια του.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη έξω από ένα τατουατζίδικο, όπως μετέδωσε το κανάλι 10 της Αυστραλίας.

Ωστόσο, δεν είναι σαφές πότε πραγματοποιήθηκε η επίθεση.

Ο Tόμιτς είχε μόλις αγωνιστεί σε τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, όπου έχασε στη φάση των 16 την Πέμπτη.

Ο Tόμιτς ήταν ένας πολλά υποσχόμενος αθλητής στην αρχή της καριέρας του με δύο τίτλους σε Grand Slam singles για juniors, τέσσερις τίτλους ATP, μια εμφάνιση στα προημιτελικά του Wimbledon Championships και μια παγκόσμια κατάταξη στη θέση 17.

Ωστόσο, η κατάταξη του 30χρονου κατρακύλησε μέχρι και το 825 το 2022 και προσπαθεί απεγνωσμένα να επανακάμψει σε τουρνουά χαμηλότερης κατάταξης σε όλο τον κόσμο.

Τους τελευταίους 18 μήνες έχει κάνει βήματα και τώρα βρίσκεται στη θέση 292.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.