
Στο Λας Βέγκας πραγματοποιήθηκε η πρώτη κοινή συνέντευξη Τύπου και το face off ανάμεσα στον Μιχάλη Ζαμπίδη και τον Φλόιντ Μέιγουεδερ, ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης που έχει προγραμματιστεί για τις 27 Ιουνίου στην Αθήνα.
Η παρουσία των δύο θρύλων των μαχητικών αθλημάτων έγινε σε κλίμα επαγγελματισμού και αμοιβαίου σεβασμού, καθώς πρόκειται για δύο αθλητές με τεράστια πορεία στο kickboxing και την πυγμαχία αντίστοιχα.
Ο Φλόιντ Μέιγουεδερ, που ολοκλήρωσε την επαγγελματική του καριέρα αήττητος με 50 νίκες, συνεχίζει τα τελευταία χρόνια να συμμετέχει σε αγώνες επίδειξης. Στο πλαίσιο της νέας αυτής αναμέτρησης, ανέφερε ότι ο αγώνας με τον Μ.Ζαμπίδη αποτελεί ευκαιρία για να διατηρήσει και να «ακονίσει» την αγωνιστική του κατάσταση.
Από την άλλη πλευρά, ο Μιχάλης Ζαμπίδης, γνωστός διεθνώς από την πορεία του στο K-1 MAX και με 18 παγκόσμιους τίτλους στο ενεργητικό του, εμφανίστηκε έτοιμος να προσαρμοστεί σε ένα καθαρά πυγμαχικό πλαίσιο, τονίζοντας τη φυσική του ετοιμότητα και την αγωνιστική του εμπειρία.
Η συνέντευξη Τύπου επικεντρώθηκε κυρίως στην προώθηση του αγώνα και στη μεταξύ τους αθλητική αναμέτρηση, με τις δύο πλευρές να διατηρούν ψύχραιμη και επαγγελματική στάση.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Το «Battle of the Legends» αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους των μαχητικών σπορ, καθώς φέρνει αντιμέτωπους δύο από τις πιο αναγνωρίσιμες μορφές του χώρου σε ένα ιδιαίτερο event στην Αθήνα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.