ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Madrid Open: Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει την Κασάτκινα για τους «16»

Η παράδοση δεν είναι με το μέρος της 26χρονης Σάκκαρη

Madrid Open: Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει την Κασάτκινα για τους «16»

Τη δεύτερη νίκη της στο Madrid Open, που θα της δώσει ταυτόχρονα το «εισιτήριο» για τους «16» του τουρνουά, θα επιδιώξει απόψε (1/05, όχι νωρίτερα από τις 20:00) η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Ρωσίδα, Ντάρια Κασάτκινα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε πολύ δύσκολα το εμπόδιο της Αμερικανίδας, Μάντισον Κις, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης με 2-1 σετ κι ευελπιστεί ότι στη μάχη που ακολουθεί με το νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, το έργο της θα είναι πιο εύκολο.

Η παράδοση δεν είναι με το μέρος της 26χρονης Σάκκαρη, η οποία στο παρελθόν έχει ηττηθεί τρεις φορές από την Κασάτκινα σε ισάριθμες αναμετρήσεις που έχουν δώσει στο κορτ. Η πρώτη ήταν το 2015 στο Βουκουρέστι, το ίδιο συνέβη και τρία χρόνια μετά στο Μόντρεαλ (2018), ενώ το «κακό… τρίτωσε» για το νο5 της WTA, την ίδια χρονιά, στο Roland Garros.

Η Ρωσίδα στο πρώτο της ματς στην Μαδρίτη χρειάστηκε τρία σετ για να κάμψει την αντίσταση της προερχόμενης από τους προκριματικούς, Άνα Μπόνταρ, ενώ ξεκίνησε ιδανικά την εφετινή σεζόν έχοντας λάβει μέρος σε δύο ημιτελικούς back to back στα τουρνουά προθέρμανσης του Australian Open σε Μελβούρνη και Σίδνεϊ.

Έκτοτε, πάντως, δεν μπόρεσε να κάνει πάνω από δύο σερί νίκες σε τουρνουά, παρότι οι τρεις από τις οκτώ συνολικά ήττες της προήλθαν από την κορυφαία τενίστρια του κόσμου αυτή την εποχή, Ίγκα Σφιάτεκ σε Australian Open, Ντουμπάι και Ντόχα.

Η Σάκκαρη είναι το φαβορί, καθώς από την τελευταία της ήττα το 2018 από την Κασάτκινα, έχουν αλλάξει πάρα πολλά. Η κορυφαία τενίστρια όλων των εποχών στην Ελλάδα θα τα δώσει όλα για τη νίκη, καθώς εκτός του ότι θέλει να «σπάσει το ρόδι» απέναντι στην αντίπαλό της, η πρόκριση στους «16» θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στο νο3 του κόσμου, ξεπερνώντας την Πάουλα Μπαντόσα (Ισπανία), η οποία αποκλείστηκε χθες (30/04) από τη Σιμόνα Χάλεπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, εάν η Σάκκαρη καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό, τότε μπορεί ν΄ ανέβει μέχρι και το νο2 της WTA από την μεθεπόμενη εβδομάδα, αφήνοντας πίσω της την Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.