Madrid Open: Πρoώρος αποκλεισμός για τη Μαρία Σάκκαρη από την Κασάτκινα

Παρά τον αποκλεισμό η Ελληνίδα θα επιστρέψει στο Νο4 κόσμου

Madrid Open: Πρoώρος αποκλεισμός για τη Μαρία Σάκκαρη από την Κασάτκινα

Εκτός Madrid Open από τον 2ο γύρο έμεινε η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια αν και ξεκίνησε πολύ καλά στο παιχνίδι της Κυριακής ηττήθηκε με 3-6, 6-3, 6-1 από την Ρωσίδα Ντάρα Κασάτκινα η οποία θα παίξει στους “16” με την Ναόμι Οσάκα ή την Σορμπίνες Τόρμο.

Παρά τον αποκλεισμό της η Μαρία Σάκκαρη θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα στο Νο4 . Επόμενος σταθμός της θα είναι η Ρώμη και ακολουθεί το Roland Garros.

Ο αγώνας

Στο 1ο σετ η Μαρία Σάκκαρη με μπρέικ έφτασε στο 2-0 και με το σερβίς της με άνεση στο 4-1. Με υπομονή πάει στο 6-3 και πήρε το 1ο σετ.

Η Ελληνίδα βρέθηκε πίσω με 1-2 στο 2ο σετ αλλά με το δυνατό σερβίς της ισοφάρισε σε 2-2. Η Κασάτκινα επισττέφει για το 3-4 και θα έχει τριπλό μπρέικ πόιντ στο 8ο γκέιμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ρωσίδα πετυχαίνει μπρέικ (3-5) και εν συνεχεία θα σβήσει 4 μπρέικ πόιντ της Σάκκαρη και με μεγάλη προσπάθεια έκλεισε το σετ στο 6-3 για το 1-1. Το 3ο σετ άνοιξε με μπρέικ της Ρωσίδας (1-0) και με 2ο μπρέικ πήγε στο 3-0! Θα ακολουθήσει και 3ο μπρέικ και η Κασάτκινα θα πάρει το σετ με 6-1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.