ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μίλτος Τεντόγλου για το Παγκόσμιο στίβου: «Πάω για να νικήσω» (βίντεο)

«Δεν υπάρχει κάτι άλλο για εμένα εκτός από το χρυσό μετάλλιο»

Μίλτος Τεντόγλου για το Παγκόσμιο στίβου: «Πάω για να νικήσω» (βίντεο)

Με την αυτοπεποίθηση στα ύψη πλαισιωμένη αναχώρησε το Σάββατο για τη Βουδαπέστη ο πρωταθλητής του μήκους Μίλος Τεντόγλου.

Ο κορυφαίος άλτης του μήκος και το μεγάλο φαβορί για το χρυσό στη διοργάνωση, μίλησε για τους στόχους του στην Βουδαπέστη.

«Πάω για να νικήσω. Δεν υπάρχει κάτι άλλο για εμένα εκτός από το χρυσό μετάλλιο. Είμαι πολύ έτοιμος. Με ενδιαφέρει να κάνω μια καλή επίδοση, είναι στα πόδια μου να την κάνω. Οι προπονήσεις και οι αγώνες πήγαν καλά.

Στους μεγάλους αγώνες πάντα βγάζω κάτι καλύτερο. Καταφέρνω κάθε χρόνο να κάνω καλούς αγώνες και να είμαι ψηλά στο ράνκινγκ. Και φέτος είμαι φαβορί, αλλά δεν το σκέφτομαι έτσι.

Με ενδιαφέρει να πάω εκεί και να κάνω έναν καλό αγώνα. Συνήθως πριν τις μεγάλες διοργανώσεις βάζω μια μάξιμουμ επίδοση που μπορώ να κυνηγήσω, αυτή τη φορά έχω κάνει το αντίθετο, έβαλε στον εαυτό μου την χαμηλότερη επίδοση που μπορώ να πετύχω, που είναι ικανή να μου δώσει ακόμη και το χρυσό, κι από εκεί και πέρα να κυνηγήσω και ακόμη μεγαλύτερα άλματα. Είμαι έτοιμος για πολύ μεγάλες επιδόσεις», είπε ο 25χρονος πριν την αναχώρηση για τη Βουδαπέστη.

Ο προκριματικός του Τεντόγλου είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 23/8 και ο τελικός για την επόμενη ημέρα (20:30). O Μίλτος ήταν 2ος το 2022 στο Όρεγκον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.