N.Τζόκοβιτς: Θα συμμετάσχει στο Davis Cup με την Εθνική Σερβίας

Θα αντιμετωπίσει την Ισπανία τον Καναδά και τη Νότια Κορέα

N.Τζόκοβιτς: Θα συμμετάσχει στο Davis Cup με την Εθνική Σερβίας

Επίσημη είναι πλέον η συμμετοχή του Νόβακ Τζόκοβιτς στη φάση των ομίλων του φετινού Davis Cup, με την Σερβία να ανεβαίνει ένα επίπεδο παραπάνω με την κλάση του.

Με το US Open να δείχνει απίθανο να τον υποδεχτεί, ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έχει και πολλά τουρνουά μπροστά του για να αγωνιστεί.

Ετσι, αποφάσισε να κατέβει με την Εθνική Σερβίας στη φάση των ομίλων του Davis Cup, που θα γίνει στη Βαλένθια της Ισπανίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αγώνες θα γίνουν αμέσως μετά το US Open, από τις 13 έως τις 18 Σεπτεμβρίου, με την Σερβία να αντιμετωπίζει την Ισπανία (με Αλκαράθ, Μπούστα και Αγκούτ), τον Καναδά και τη Νότια Κορέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.