ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο «διαφορετικός» τενίστας Τ.Μπρούσκμπι: Τρώει χάμπουργκερ στους αγώνες για να πάρει…δυνάμεις (βίντεο)

Τις δικές του διατροφικές συνήθειες φαίνεται πως έχει όταν παίζει τένις

Ο «διαφορετικός» τενίστας Τ.Μπρούσκμπι: Τρώει χάμπουργκερ στους αγώνες για να πάρει…δυνάμεις (βίντεο)

Ο Τζένσον Μπρούσκμπι στο παιχνίδι του με τον Μπαουτίστα Άγκουτ στο Τορόντο, με την πρώτη διακοπή, πείνασε και δεν δίστασε να βγάλει από το σακίδιό του ένα… χάμπουργκερ και να το φάει για να πάρει δυνάμεις να συνεχίσει το ματς.

Τις δικές του διατροφικές συνήθειες φαίνεται πως έχει ο Τζένσον Μπρούσκμπι όταν παίζει τένις. Αντί για μπανάνες ή ενεργειακές μπάρες που χρησιμοποιούν οι παίκτες στη διάρκεια του αγώνα, ο 21χρονος Αμερικανός επέλεξε το χάμπουργκερ.

Στον αγώνα του κόντρα στον Μπαουτίστα Άγκουτ για τη φάση των «32» στο 1000άρι Masters του Τορόντο ο νεαρός στη διάρκεια του β’ σετ ένιωσε μια λιγούρα.

Στην πρώτη διακοπή πήγε στην καρέκλα του, έβγαλε από το σακίδιό του ένα χάμπουργκερ και άρχισε να το τρώει. Μάλιστα, το άφησε στην καρέκλα και σε κάθε ευκαιρία έτρωγε και μια μπουκιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επιλογή του δεν φάνηκε να τον βοηθά, καθώς ο Μπρούσκμπι (Νο.46) ηττήθηκε με 7-5, 6-1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.