ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Όλα τα είχε ο 39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας: Πρόταση γάμου δρομέα στην αγαπημένη του μετά από 42 χλμ.

Έκτος από τις αγωνιστικές του επιδόσεις, διακρίθηκε και για τον ρομαντισμό του

Όλα τα είχε ο 39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας: Πρόταση γάμου δρομέα στην αγαπημένη του μετά από 42 χλμ.

Με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή διέσχισε 42 χιλιόμετρα στον σημερινό 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και τερμάτισε… Ανταμοιβή του το «ναι» της αγαπημένης του στην πρόταση γάμου που της έκανε στην γραμμή τερματισμού!

Ο λόγος για έναν δρομέα που «τα έδωσε όλα» στον σημερινό αγώνα, προκειμένου να ολοκληρώσει την απόσταση που τον χώριζε από τη σύντροφό του και να της ζητήσει να γίνει και επίσημα συνοδοιπόρος της ζωής του.

5730657
5730654

Ξεκίνησε από τον τύμβο Μαραθώνα φορώντας ένα κόκκινο μπλουζάκι που έγραφε στα αγγλικά «Αλίκη, με παντρεύεσαι;». Μετά από 42 ολόκληρα χιλιόμετρα είδε την αγαπημένη του να τον περιμένει πίσω από τη γραμμή τερματισμού στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

5730652
5730659

Τότε ήταν που πέρασε την γραμμή τερματισμού, πλησίασε κοντά της, γονάτισε και της ζήτησε να τον παντρευτεί μπροστά σε χιλιάδες θεατές. Η Αλίκη είπε τελικά το μεγάλο «ναι» και το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
5730661
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.