ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Όλοι μαζί για τον Γιάννη – Σπουδαίοι καλλιτέχνες στο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας «Βασίλης Τόπαλος»

Τέχνη και αθλητισμός ενώνονται για φιλανθρωπικό σκοπό

Όλοι μαζί για τον Γιάννη – Σπουδαίοι καλλιτέχνες στο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας «Βασίλης Τόπαλος»

Σπουδαίοι καλλιτέχνες και κορυφαίοι dj θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς την Κυριακή 17/9 στο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας “Βασίλης Τόπαλος” που διεξάγεται από τις 12/9 στο ιστορικό Πανελλήνιο Στάδιο (Ευελπίδων Αθήνα) προκειμένου να στηρίξουν το μικρό Γιάννη Κορολόγο που υποβάλλεται σε πολυέξοδες θεραπείες στην Αμερική έχοντας προσβληθεί από σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου.

Οι τελικοί αγώνες κορυφώνονται την Κυριακή και θα τους παρουσιάσουν η γνωστή δημοσιογράφος και διοργανώτρια στο χώρο των πολεμικών τεχνών Γωγώ Μπιτάκου με τον αγαπημένο καλλιτέχνη Πέτρο Ίμβριο (και ερασιτέχνη πυγμάχο).

Στις 21:00 τη σκυτάλη θα πάρουν εκτός από τον Πέτρο Ίμβριο οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες Μαρία Ιωαννίδου (έχει εμφανιστεί δίπλα στο Ν.Βέρτη, Ν.Σφακιανάκη, Β.Καρρά κλπ), η Ιφιγένεια που εντυπωσίασε στο Καλλιμάρμαρο (εμφανίζεται φέτος με τον Ν.Οικονομόπουλο), ο Θάνος Λάμπρου (γνωστός από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του σε σημαντικά τηλεοπτικά show και εκατομμύρια ακόλουθους σε δημοσιευμένα τραγούδια του) και η υπέροχη Κατερίνα Σμαραγδά με δισκογραφία στην έντεχνη μουσική που έχει ήδη ξεχωρίσει με την αισθαντική φωνή της.

Από τα decks του εξωτερικού και κορυφαίων διοργανώσεων(Uefa και ColorDay κλπ) και με εκατομμύρια ακόλουθους στο spotify οι δύο εκ των καλύτερων Dj στην Ευρώπη που θα παίξουν στο τέλος για να συμβάλλουν με τη σειρά τους στο φιλανθρωπικό σκοπό και να εμψυχώσουν το μικρό μαχητή Γιάννη Κορολόγο στη μάχη που δίνει κατά του καρκίνου:

Ο Dim Angelo και ο Nikko Sunset θα μαγέψουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο τους θεατές και θα γράψουν τον καλύτερο επίλογο για τη διοργάνωση που θα γίνει θεσμός στη μνήμη του αδικοχαμένου χρυσού πρωταθλητή Ευρώπης Βασίλη Τόπαλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας Βασίλης Τόπαλος

Πανελλήνιο ΓΣ (Ευελπίδων 2 Αθήνα)
Κυριακή 17/9/23
Τελικοί Αγώνες 17:00
Συναυλία και dj performance 21:00Είσοδος Ελεύθερη
Διοργάνωση Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.