ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παγκόσμιος πρωταθλητής στο freestyle παρκούρ ο Δημήτρης Κυρσανίδης (βίντεο)

Ο Δημήτρης Κυρσανίδης αναμένεται να διαγωνιστεί και στην κατηγορία «Speed» (αγώνισμα ταχύτητας), που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή

Παγκόσμιος πρωταθλητής στο freestyle παρκούρ ο Δημήτρης Κυρσανίδης (βίντεο)

Παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία του Freestyle παρκούρ αναδείχθηκε ο Δημήτρης Κυρσανίδης στους αγώνες που διεξάγονται στο Τόκιο από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα ο αθλητής του παρκούρ από τη Θεσσαλονίκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο 1ο παγκόσμιο πρωτάθλημα παρκούρ της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής (FIG).

Ο Δημήτρης Κυρσανίδης αναμένεται να διαγωνιστεί και στην κατηγορία «Speed» (αγώνισμα ταχύτητας), που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (16/10) με τον ημιτελικό και τον τελικό.

Στο 1ο παγκόσμιο πρωτάθλημα παρκούρ που διοργανώνει η FIG μετά από αναβολές λόγω πανδημίας, δήλωσαν συμμετοχή 103 αθλητές και αθλήτριες (77 άνδρες, 26 γυναίκες) από 33 χώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη χρυσή προσπάθεια του Δ. Κυρσανίδη στο 1:06:00 και την απονομή μετά το 1:43:00:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.