Θα τους κάψει η «πυρόσφαιρα» των Τεμπών;

Πέρασε εύκολα στα προκριματικά του επί κοντώ των Ολυμπιακών Αγώνων ο Εμμανουήλ Καραλής

Πέρασε άνετα τα 5.60μ. κι έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό

Πέρασε εύκολα στα προκριματικά του επί κοντώ των Ολυμπιακών Αγώνων ο Εμμανουήλ Καραλής

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο Εμμανουήλ Καραλής πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο του άλμα στα προκριματικά του επί κοντώ των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν από τους πολύ λίγους αθλητές του επί κοντώ που άφησαν τα πρώτα ύψη και ξεκίνησαν κατευθείαν από τα 5.60, δείγμα της αυτοπεποίθησης που έχει ο Έλληνας πρωταθλητής.

Ο χαμογελαστός “Μανόλο” πέρασε άνετα τα 5.60μ. κι έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό.

Το όριο πρόκρισης είναι τα 5.80μ., αλλά δύσκολα να το περάσουν αρκετοί αθλητές.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.