ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πήγαν τα «γαλλικά» «σύννεφο» – Ο Τσιτσιπάς βρίζει τον πατέρα του: «Είσαι μ@λάκας, φύγε!»

Εκτός εαυτού ο Έλληνας τενίστας

Πήγαν τα «γαλλικά» «σύννεφο» – Ο Τσιτσιπάς βρίζει τον πατέρα του: «Είσαι μ@λάκας, φύγε!»

Δυσκολεύεται να κρατήσει την ψυχραιμία του ο Στέφανος Τσιτσιπάς όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα περιμένει.

Σήμερα, ο γνωστός τενίστας ξέσπασε εξαπολύοντας… «γαλλικά» προς τον πατέρα του, τον οποίο στη συνέχεια έδιωξε.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά την διάρκεια του Indoor τουρνουά, Erste Bank, της Βιέννης όπου ο Τσιτσιπάς είχε αντίπαλο τον Ντένις Νόβακ.

Στο ξεκίνημα του πρώτου σετ γνωστός τενίστας δέχθηκε break και εκεί ήρθε η αντίδραση του. «Είσαι μ@λ@κ@ς» φώναξε προς το box που βρισκόταν ο πατέρας του, ενώ η κάμερα τον έπιασε να του λέει «φύγε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, όταν σηκώθηκε για να υποδεχθεί το σερβίς του αντιπάλου του, ο Τσιτσιπάς τον πατέρα του από το γήπεδο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.