ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πόλο: «Ξεμούδιασμα» με τη Ρουμανία για την Εθνική Γυναικών – 24-3 στο Ευρωπαϊκό του Σπλιτ

Με νίκη κόντρα στην Ολλανδία «κλειδώνει» την πρωτιά στον όμιλο

Πόλο: «Ξεμούδιασμα» με τη Ρουμανία για την Εθνική Γυναικών – 24-3 στο Ευρωπαϊκό του Σπλιτ

Εύκολη νίκη για την Εθνική πόλο των Γυναικών στο δεύτερο παιχνίδι της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ, καθώς επικράτησε με 24-3 της Ρουμανίας.

Μετά από τη μεγάλη νίκη της επί της Ουγγαρίας το Σάββατο (27/8), το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πόλο των Γυναικών συνέτριψε 24-3 την αδύναμη Ρουμανία, διπλασίασε τις νίκες της στον Α’ Όμιλο της διοργάνωσης και είχε την ευκαιρία να… χαλαρώσει.

Για την ελληνική ομάδα ακολουθεί το δεύτερο μεγάλο ματς της πρώτης φάσης με αντίπαλο την Ολλανδία, όπου με νίκη «κλειδώνει» την πρωτιά στο γκρουπ.

Μεγάλη διαφορά μεταξύ της ελληνικής ομάδας πόλο Γυναικών και της Ρουμανίας

Το ματς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, καθώς η διαφορά δυναμικότητας και εμπειρίας των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη. Η Αλεξία Καμμένου άφησε εκτός 13άδας τις Ελευθερία Πλευρίτου και Ελενα Ξενάκη, προκειμένου να τις ξεκουράσει μετά το απαιτητικό ματς με την Ουγγαρία κι ενόψει του δεύτερου ντέρμπι του ομίλου με την Ολλανδία, την Τρίτη 30/8 (21:30), ενώ έδωσε πολύ χρόνο συμμετοχής στις νεαρές παίκτριες της ομάδας.

Την εστία της εθνικής υπερασπίστηκε σε όλο το παιχνίδι η Ελένη Σωτηρέλη, με την Ιωάννα Σταματοπούλου να παίρνει κι αυτή… ρεπό, μετά τη μεγάλη εμφάνισή της απέναντι στις Μαγυάρες.

Εν τη απουσία της Ξενάκη, η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη αγωνίστηκε αδιάλειπτα στα πρώτα τρία οκτάλεπτα και ήταν η πρώτη σκόρερ με έξι γκολ. Στην τελευταία περίοδο η Μαργαρίτα Πλευρίτου (που ως εκείνο το σημείο δεν είχε παίξει καθόλου) θυμήθηκε τα… νιάτα της, αγωνιζόμενη στα 2μ., και μάλιστα πέτυχε δύο γκολ με κλασική κίνηση φουνταριστής.

Να σημειωθεί ότι σκόραραν όλες οι παίκτριες γηπέδου της ελληνικής ομάδας, πλην της Σιούτη.

Ρουμανία – Ελλάδα 3-24

Ρουμανία (Μπερτίνι-Αντρέι Νέντσιου): Τογκανέλ, Καρπατορέα, Σεγκάλμι 1, Ντουμίτρου, Μπόνκα, Μπυνέα, Τοτ, Γκαντραμπούρα, Ολτεάνου 2, Ματέι Γκουίμαν, Σίλαγκι, Μέλνιτσουκ, Ντβορζέτσκα.

Ελλάδα (Αλεξία Καμμένου): Σταματοπούλου, Σάντα 3, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη 2, Μαργ. Πλευρίτου 2, Σιούτη, Νίνου 1, Πάτρα 2, Τριχά 3, Β. Πλευρίτου 3, Γιαννοπούλου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 6, Σωτηρέλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα οκτάλεπτα: 1-8, 0-4, 0-8, 2-4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.