ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Προανήγγειλε την αποχώρησή της από το τένις η «θρυλική» Σερένα Γουίλιαμς

Το παραδέχθηκε σε συνέντευξη της στη Vogue

Προανήγγειλε την αποχώρησή της από το τένις η «θρυλική» Σερένα Γουίλιαμς

Προαναγγελία αποχώρησης από τη δράση έκανε η Σερένα Γουίλιαμς μέσα από συνέντευξη της στο Vogue.

H θρυλική Αμερικανίδα τενίστρια που στις 26 Σεπτεμβρίου κλείνει τα 41 της χρόνια όπως όλα δείχνουν θα αποσυρθεί από το τένις στο US Open που αρχίζει στις 29 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ.

Όπως και ο Πιτ Σάμπρας έτσι και η Σερένα θέλει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στις ΗΠΑ. Η κορυφαία Αμερικανίδα τενίστρια και ίσως η σπουδαιότερη όλων των εποχών έχει φτάσει στσ 23 Grand Slam και εδώ και χρόνια κυνηγούσε τα 24 της Μάργκαρετ Κορτ που είναι το απόλυτο ρεκόρ!

Οι συνεχείς τραυματισμοί δεν την αφήνουν να κυνηγήσει το ρεκόρ και όπως όλα δείχνουν θα αποσυρθεί.

Με post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναφέρει ότι θα έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση. Συγκεκριμένα αναφέρει πως: «Έρχεται μια στιγμή στη ζωή που πρέπει να αποφασίσουμε να κινηθούμε προς μια διαφορετική κατεύθυνση. Εκείνη η στιγμή είναι πάντα δύσκολη όταν αγαπάς κάτι τόσο πολύ. Θεέ μου, μου αρέσει το τένις.

Άλλωστε και ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο είναι: “Ο αποχαιρετισμός της Σερίνα, είμαι κακή στο να λέω αντίο”.

Τώρα όμως, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Πρέπει να επικεντρωθώ στο να γίνω μαμά, στους πνευματικούς μου στόχους και τελικά να ανακαλύψω μια διαφορετική, αλλά απλά συναρπαστική Σερένα. Θα απολαύσω αυτές τις επόμενες εβδομάδες».

H Σερένα που ασχολείται τα τελευταία χρόνια περισσότερο με την οκογένεια της παρά με το τένις “χώρισε” πρόσφατα και με τον προπονητή της Πατρίκ Μουράτογλου.

Η Σερένα που επέστρεψε φέτος στο Wimbledon αλλά αποκλείστηκε στον 1ο γύρο αυτή την εβδομάδα παίζει στο Rogers Cup στο Τορόντο και πριν από λίγες ώρες απέκλεισε την Ισπανίδα Νούρια Ντίαζ με 2-0 σετ!

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της στο Tour μετά από 430 ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Σερένα Γουίλιαμς κέρδισε το πρώτο της Grand Slam το 1999 στη Νέα Υόρκη και ήταν φυσικά το US Open.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.