ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρόωρος αποκλεισμός για τη Μαρία Σάκκαρη στο US Open – Έχασε με 2-0 σετ από τη Ρεμπέκα Μασάροβα (βίντεο)

Είναι πιο ορατό από ποτέ το ενδεχόμενο στο τέλος του τουρνουά να βρεθεί εκτός Top10 έπειτα από 102 εβδομάδες

Πρόωρος αποκλεισμός για τη Μαρία Σάκκαρη στο US Open – Έχασε με 2-0 σετ από τη Ρεμπέκα Μασάροβα (βίντεο)

Πρόωρος αποκλεισμός για τη Μαρία Σάκκαρη στον πρώτο γύρο στο US Open καθώς ηττήθηκε από την Ρεμπέκα Μασάροβα.

Ειδικότερα, η Ρεμπέκα Μασάροβα από την Ισπανία, απέκλεισε το Νο8 του κόσμου, επικρατώντας με 2-0 σετ (6-4, 6-4) έπειτα από μία ώρα και 27 λεπτά, αποτέλεσμα που μπορεί να μην στοιχίζει πολλούς πόντους στην κατάταξη για την Σάκκαρη (μόλις 60 πόντους θα χάσει), ωστόσο, είναι πιο ορατό από ποτέ το ενδεχόμενο στο τέλος του τουρνουά να βρεθεί εκτός Top10 έπειτα από 102 εβδομάδες.

Στο παιχνίδι, η Σάκκαρη ξεκίνησε εξαιρετικά έχοντας προβάδισμα με 4-1, όμως εκεί ήρθε το πρώτο από τα δύο black out που είχε στο ματς. Η Μασάροβα της έσπασε δύο φορές το σερβίς και με συνεχόμενα κερδισμένα games πήρε το σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ η ζημιά έγινε στο 3-3, όπου η Μασάροβα έκανε το break και με love game έφτασε στο 5-3. Παρά την μείωση του σκορ από την Σάκκαρη, η Ισπανίδα στο σερβίς της έκλεισε την πρόκριση.

Είναι ο τρίτος σερί αποκλεισμός της Σάκκαρη από τον πρώτο γύρο σε grand slam, ενώ στο Australian Open είχε φτάσει μέχρι τον τρίτο γύρο. Για πρώτη φορά στην καριέρα της δεν πέρασε στην δεύτερη εβδομάδα των αγώνων, σε κανένα από τα τέσσερα slam.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.