ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Roland Garros: Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ηττήθηκε με 0-2 από την Ουσιτζίμα

Έμεινε εκτός τουρνουά

Roland Garros: Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ηττήθηκε με 0-2 από την Ουσιτζίμα

Η Ελληνίδα παίκτρια του τένις, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, υποχρεώθηκε σε ήττα από την Γιαπωνέζα Μοΐκα Ουτσιτζίμα (Νο145) στον πρώτο γύρο των προκριματικών του Roland Garros. Η Παπαμιχαήλ, που βρίσκεται στο Νο157, ηττήθηκε με 2-0 σετ (2-6, 2-6) καθώς δεν κατάφερε να κάμψει την επιθετικότητα της αντιπάλου της.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την Ουτσιτζίμα να προηγείται παίρνοντας τρία games και κάνοντας το 1-3 και παρ’ ότι η Παπαμιχαήλ προσπάθησε να αντεπιτεθεί, η Γιαπωνέζα ήταν απόλυτα έτοιμη και με τρία ακόμη νικηφόρα games έκανε το 2-6 και πήρε το πρώτο σετ.

Με παρόμοιο ρυθμό συνέχισε και το δεύτερο σετ, παρ’ όλο που στην αρχή του η Ελληνίδα φάνηκε να αντεπιτίθεται καλύτερα έχοντας κάνει το 2-2. Η Ουτσιτζίμα δεν έδειξε πρόθυμη, όμως, να χάσει αυτό το παιχνίδι και έτσι με σχετική ευκολία έκανε το 6-2 για να τελειώσει τον αγώνα.

Η Παπαμιχαήλ είχε τρομερά προβλήματα στο σερβίς της, κερδίζοντας μόλις 4/12 πόντους στο δεύτερο και 13/30 (43%) στο πρώτο, δίνοντας την ευκαιρία στην αντίπαλό της να βρει έξι break στην αναμέτρηση σε οκτώ ευκαιρίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ουτσιτζίμα ολοκλήρωσε με 24 winners για μόλις 18 αβίαστα ενώ η Ελληνίδα είχε αντίστοιχα 11 προς 22.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.