ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Τσιτσιπάς για τον Ρ.Φέντερερ: «Είναι ο λόγος που κυνήγησα το όνειρο της επαγγελματικής καριέρας στο τένις»

Αποκάλυψε τα στοιχεία που θα ήθελε να έχει στο παιχνίδι του από τους Big-3

Σ.Τσιτσιπάς για τον Ρ.Φέντερερ: «Είναι ο λόγος που κυνήγησα το όνειρο της επαγγελματικής καριέρας στο τένις»

Εκτός από σπουδαίος τενίστας είναι και… τυχερός. Είναι στο Λονδίνο και όχι μόνο θα ζήσει live το “αντίο” του Ρότζερ Φέντερερ αλλά θα είναι για τρεις ημέρες για άλλη μια χρονιά για τρεις ημέρες στην ίδια ομάδα μαζί του στο Laver Cup.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που προπονήθηκε πριν από δύο ημέρες με τον Ελβετό μίλησε για το “αντίο” του Ρότζερ και εξήγησε τι σημαίνει για εκείνον αυτός ο τενίστας:

«Μου λείπει πολύ ο Ρότζερ. Θα ήθελα πολύ να τον δω πίσω στο tour. Εκείνος είναι ο λόγος που όταν ξεκίνησα να παίζω ήθελα να κάνω backhand με το ένα χέρι.

Εκείνος είναι ο λόγος που κυνήγησα το όνειρο της επαγγελματικής καριέρας στο τένις.

Είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή και μια στιγμή περηφάνιας για μένα».

Ο Έλληνας τενίστας θα είναι στην ομάδα της Ευρώπης μαζί με τον Φέντερερ, τον Ναδάλ και τον Μάρεϊ και ρωτήθηκε τι θα ήθελε να πάρει από αυτούς: «Θα έπαιρνα το μαχητικό πνεύμα του Ναδάλ, το σερβίς του Φέντερερ, την επιστροφή του Τζόκοβιτς και την κίνηση του Μάρεϊ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Στέφανος θα παίξει αύριο (17:00) με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν στο Laver Cup.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.