ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Τσιτσιπάς: Ήττα από τον Ρουντ στον τελικό της Βαρκελώνης – Με πόσα χρήματα αναχωρεί

Ανέβηκε πλέον στο Νο7 του κόσμου

Σ.Τσιτσιπάς: Ήττα από τον Ρουντ στον τελικό της Βαρκελώνης – Με πόσα χρήματα αναχωρεί

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-0 σετ (5-7, 3-6) από τον Κάσπερ Ρουντ στον τελικό της Βαρκελώνης.

Η εξαιρετική πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο χώμα, σταμάτησε προσωρινά στον τελικό της Βαρκελώνης, αλλά του χάρισε ήδη την επιστροφή στο top10 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, αλλά και ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ανέβηκε πλέον στο Νο7 του κόσμου, ενώ από την παρουσία του στον τελικό του “500αριού” της Βαρκελώνης εξασφάλισε 260.475 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.