ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Τσιτσιπάς σε Ναδάλ: «Έβαλες χρόνο, καρδιά και ψυχή σε αυτό και η επιμονή σου έφερε το 14ο»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έστειλε το μήνυμα του στον Ράφα Ναδάλ μετά την κατάκτηση του 14ου Roland Garros

Σ.Τσιτσιπάς σε Ναδάλ: «Έβαλες χρόνο, καρδιά και ψυχή σε αυτό και η επιμονή σου έφερε το 14ο»

Λίγες ώρες μετά από τον θρίαμβο του Ράφα Ναδάλ στο Παρίσι με την κατάκτηση του 14ου Roland Garros που είναι το 22o Grand Slam του ο Στέφανος Τσιτσιπάς έσπευεσε να τον συγχαρεί.

Ο Έλληνας τενίστας που είχε ως είδωλο τον Ισπανό και τον έχει κερδίσει στο χώμα στον ημιτελικό του Madrid Open στάθηκε στην επιμονή και την νοοτροπία του Ράφα.

«Η σκληρή δουλειά, το πάθος και η νοοτροπία του να μην τα παρατάς σου δίνουν τη δυνατότητα να πας μακριά. Εβαλες χρόνο, καρδιά και ψυχή σε αυτό, η επιμονή σου έφερε το 14ο» έγραψε στην ανάρτησή του ο Στέφανος ο οποίος προετοιμάζεται για την περίοδο του Wimbledon.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε στον 4ο γύρο του Roland Garros 2022 και είδε στη συνέχεια τον Ράφα Ναδάλ να τον “ρίχνει” από το Νο4 στο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης με τον Ισπανό να επιστρέφει στην τετράδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από την επικράτηση του Ράφα Ναδάλ ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραμένει στο Νο1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.