ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σημαντική διάκριση σε τουρνουά ξιφασκίας σε αμαξίδιο – Ο Βασίλης Ντούνης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο

Απέκλεισε στα προημιτελικά τον Αμερικανό Νίκολας Μπαντό(15-2), καθώς και τον Αργεντινό Κάρλος Φρέιτας(15-3) στον ημιτελικό

Σημαντική διάκριση σε τουρνουά ξιφασκίας σε αμαξίδιο – Ο Βασίλης Ντούνης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο

Ο Βασίλης Ντούνης κατέκτησε την δεύτερη θέση στο «Satellite Tournament 2023» που διεξάγεται στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Ο Ντούνης σε ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά ξιφασκίας σε αμαξίδιο παγκοσμίως είχε μια εντυπωσιακή παρουσία, με τον ίδιο να φτάνει ως τον τελικό της διοργάνωσης, όπου γνώρισε την ήττα με 15-14 από τον Γερμανό Χάουπτ.

Για να φτάσει μέχρι εκεί ο Έλληνας ξιφομάχος απέκλεισε στα προημιτελικά τον Αμερικανό Νίκολας Μπαντό(15-2), καθώς και τον Αργεντινό Κάρλος Φρέιτας(15-3) στον ημιτελικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Κάζαγλης μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου τόνισε: «Κάναμε ακόμη ένα σημαντικό βήμα, για την πρόκριση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, του Παρισιού», ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει το «Υγεία», αλλά και τον Παναθηναϊκό ΑμεΑ, που βοήθησαν να γίνει αυτό το ταξίδι και ήλθε η επιτυχία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.