ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στα «κάγκελα» οι Θεσσαλονικείς: «Κολάζει» στα social media η νέα μεταγραφή του Παναθλητικού Συκεών

22χρονη Αμερικανίδα στο ρόστερ του

Στα «κάγκελα» οι Θεσσαλονικείς: «Κολάζει» στα social media η νέα μεταγραφή του Παναθλητικού Συκεών

Ο Παναθλητικός Συκεών κέρδισε πέρυσι την άνοδό του στην πρώτη κατηγορία του μπάσκετ γυναικών και έχει αρχίσει να ενισχύει το ρόστερ του, με τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα την Τζέιντ Γουίλιαμς.

Η 22χρονη Αμερικανίδα σέντερ, απόφοιτος του φημισμένου πανεπιστημίου Duke στις ΗΠΑ, φεύγει για πρώτη φορά από την πατρίδα της για να δοκιμάσει την τύχη της στο εξωτερικό και υπέγραψε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κι αν η επιδόσεις της στο κορτ αναμένεται να φανούν με την έναρξη της σεζόν, στο instagram διαπρέπει ήδη, με τις αποκαλυπτικές της φωτογραφίες να… κολάζουν συχνά τους πάνω από 25.000 ακολούθους της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.