ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με Ράφα Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς στο Παρίσι

Η κληρωτίδα δεν χαμογέλασε στον Στέφανο Τσιτσιπά

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με Ράφα Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς στο Παρίσι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προετοιμάζεται για το τελευταίο ATP 1000 τουρνουά της σεζόν (31/10-6/11), με την κληρωτίδα να μην χαμογελά ιδιαίτερα στον Έλληνα τενίστα, ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο ταμπλό με τον Ράφα Ναδάλ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο 24χρονος έχει πάρει ήδη το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο όπου θα βρει τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Μπράντον Νακασίμα και τον Νταν Έβανς. Εφόσον περάσει είναι πιθανό να βρει τον Μπόρνα Τσόριτς που τον απέκλεισε πρόσφατα από το τουρνουά της Βιέννης ή τον Κάμερον Νόρι.

Αν προκριθεί και στα ημιτελικά τότε ο πιο πιθανός αντίπαλος είναι ο Ράφα Ναδάλ, ενώ σε περίπτωση που ξεπεράσει τον Ισπανό, τότε (ξανά) λογικά θα τον περιμένει ο Νόβακ Τζόκοβιτς για τη μάχη των ημιτελικών του τουρνουά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο απέναντι ταμπλό επικεφαλής είναι ο Κάρλος Αλκαράθ (Νο.1), που έχει μαζί του τους Ντανίλ Μεντβέντεφ, Αντρέι Ρούμπλεφ και Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.