ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Στον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος σκοποβολής η Α.Κορακάκη

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης κατετάγη 3η στον προκριματικό για το τουρνουά

Στον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος σκοποβολής η Α.Κορακάκη

Στον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος σκοποβολής στα 10μ. αεροβόλου πιστολιού προκρίθηκε η Άννα Κορακάκη, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης κατετάγη 3η με 585 πόντους στον προκριματικό για το τουρνουά που διεξάγεται στο Κάιρο και έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση εν όψει του κρίσιμου τελικού, που είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα.

Η Α.Κορακάκη έχει διπλό κίνητρο στο σημερινό τελικό, καθώς είναι η κάτοχος του τίτλου από το 2018 και θέλει να διατηρήσει τα «σκήπτρα» της, ενώ αν καταφέρει να κατακτήσει την πρώτη θέση θα πάρει παράλληλα και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Σημειώνεται ότι πρώτη πέρασε από τον προκριματικό η Κινέζα Ρανξίν Γιάνγκ, με 591 πόντους και ακολούθησε η πρωταθλήτρια από τη Σερβία Ζοράνα Αρούνοβιτς με 590 βαθμούς.

Η Χριστίνα Μόσχη, συγκέντρωσε 569 πόντους και κατέλαβε την 49η θέση, ενώ στο αντίστοιχο αγώνισμα στους άνδρες ο Διονύσης Κορακάκης κατέλαβε την 52η θέση με 573 πόντους και έμεινε εκτός τελικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.