
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Εμμανουήλ Καραλής στο άλμα επί κοντώ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του Βόλου, με άλμα στα 5,92 μέτρα.
Ωστόσο, για λίγο δεν κατάφερε να πετύχει ιστορικό ρεκόρ στο Πανθεσσαλικό.
Ειδικότερα, άρχισε με 5.65. Συνέχισε με 5.92, έχοντας ήδη εξασφαλίσει το χρυσό. Αγχώθηκε και τα κατάφερε τελικά στην τρίτη προσπάθεια, περνώντας με άνεση το ύψος.

Στη συνέχεια θέλησε να κάνει μια εκπληκτική επίδοση. Έβαλε τον πήχη στα 6.11. Η δεύτερη και η τρίτη προσπάθεια, κρίθηκαν στη λεπτομέρεια και στην ατυχία. Σε μια εβδομάδα θα αγωνιστεί στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο ίδιο στάδιο.
Ο Ε.Καραλής γνώρισε την αποθέωση από το κοινό. Αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Ρίζος με άλμα στα 5.65 μέτρα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.