ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άρειος Πάγος: Προτεραιότητα στις υποθέσεις για παράνομο στοιχηματισμό και ντόπινγκ

Παράλληλα, ζητήθηκε οι σχετικές δικογραφίες να διαβιβάζονται στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ

Άρειος Πάγος: Προτεραιότητα στις υποθέσεις για παράνομο στοιχηματισμό και ντόπινγκ

Την κατά προτεραιότητα έρευνα των υποθέσεων παράνομου στοιχηματισμού και ντόπινγκ, ζητάει με παραγγελία του, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γιώργος Οικονόμου.

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γιώργος Οικονόμου και εποπτεύων τα θέματα αθλητισμού, παρήγγειλε στους συναδέλφους του αθλητικούς εισαγγελείς σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, «τον κατ´ απόλυτη προτεραιότητα χειρισμό υποθέσεων που αφορούν σε παράνομο στοιχηματισμό και ντόπινγκ» για τις οποίες διενεργούνται ήδη προκαταρκτικές εξετάσεις.

Παράλληλα, ο κ. Οικονόμου ζήτησε οι σχετικές δικογραφίες να διαβιβάζονται στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ που έχει την αρμοδιότητα για πειθαρχικό έλεγχο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.